My little baby dah nazak.. SEDIHNYE.

Assalamualaikum.. sob2. =..=


Dengan kerendahan hati, dan dalam ketinggian budi, aku nak bgtau, my little baby a.k.a My little cat dah nazak..nak nangis rasa.. huhu.. T_T
Yela. tiap2 anak kucing yang lahir mesti mati cepat. Teringin nak timang-timang sampai die besar. huhu. sebab bile dah besar tak COMEL dah. *pulakk

Nak je tangkap gambar baby cik humaira tu nak tempek dalam blog. comel die. tapi die dah lembik sangat skang nie. baring je. cik humaira cuit2 die pon tak gerak sangat dah.

Cik humaira mula la duk mengadu kat abah. "hmm abah, nape die nak mati?" #ayat macam abah buleh bagi hidup balik. huhu. Bukan apa, sebab dalam umah, cik humaira ngan abah je yang minat kucing.

But what can we do. Its dying inside and outside now. #kemain buleh lagi speaking. -.-

Xpela, lumrah, yang hidup pasti merasakan kematian akhirnya. termasuklah manusia. termasuk cik humaira.. 

#udah kelain.


 

lagha~


sekian, assalamualaikum.. :)

4 comments:

Nora Karim said...

ala... kesiannya... :(

✿✿mamAuni✿✿ said...

Salam perkenalan..

sian si tomel,,mamAuni pun suka gak kucen..

folo ur blog dear..ju singgah blog akak plak..

Cik Humaira.. said...

@Nora Karim
huhu. kesiann kan kak, dah mati pun. sedih mun :(

Cik Humaira.. said...

@✿✿mamAuni✿✿
mama auni pon suke ea? hehe. thnks, nt mun visit balik ea :)