Jom baca cerpen pertama karya cik humaira ! (^^,)

Assalamualaikum.. hola semua ! ^^

Cik Humaira tengah cuti sem tau sekarang ni, then tetiba dapat ilham nak tulis cerpen..  kalau nak tau, cik humaira ada tulis satu cerpen ni.. then Alhamdulillah, dah disiarkan dalam sebuah blog islamik ni.. Mula-mula cik humaira malu tau nak publish kat mana-mana. Even in my blog and facebook. huhu.. tapi lepas bagi kawan baca, dapat komen positif, then dia suruh cik humaira hantar kat blog mana-mana.

ANTARA 2 'CINTA' 
 Haa tulah tajuk cerpen cik humaira.. berkisarkan tentang dilema yang dihadapi oleh Husna dalam memilih cinta yang memberi kebahagiaan hakiki kepadanya.. yang pasti, banyak nilai-nilai murni dan pengajaran dalam cerpen ni. Entahlah, ilham tu datang tiba-tiba. This is the first short stories that i have ever created. Before this memang tak minat langsung tulis cerpen. Alhamdulillah ..jika ini dapat memberi manfaat kepada diri sendiri dan orang lain, apa salahnya berkarya kan.. ^^ 

Oklah tak nak tulis panjang-panjang, u all kalau ada masa, kelapangan, jom baca cerpen cik humaira kat blog AkuIslam.com
By the way, cik humaira peminat setia blog ni.. cerpen-cerpen lain pun ada banyak yang menarik tau. Lepas baca sudi-sudikanlah komen.. komen anda sangat bermakna buat cik humaira yang baru bertatih dalam bidang penulisan ni.. 

sekian. wassalam..





 




8 comments:

Ungu Violet said...

all da bez dear..:)

Cik Humaira.. said...

@Ungu Violet
Thnks a lot :)

----- ----- said...

Tahniahh..^.^


yang Benar, Ringkas, Sopan, Peace..^.^
NINJA

Apex said...

chaiyok2!!.... ^___^V

Cik Humaira.. said...

@----- -----
tima kasih ninja :)

Cik Humaira.. said...

@Apex

thnks apex ;)

Teenager Housemaid said...

wah...congrats dapat publish kat blog tu..nanti saya baca eh..:)

gadis tinggi lampai :) said...

mari sertai GA dari iena Eliena :)

http://ahmoysimerah.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

dah join jgn lupa tempek nama ziela ya dan beritahu ziela di ruangan comment link tu ^^ terima kasih awak :")