Alhamdulillah.. Let Allah do the REST :)

Assalamualaikum...  :)

Lamanya tak update belog.. tangan pon dah ketaq nk tulih belog pemes nih. #pasanlama
Haiihhh.. *mengeluh sat. aku baru ja habis final exam untuk sem 4.. nak cakap pasal sem ni subjek mmg though2 laa kann.. every paper kena struggle.. n thats what i have done.. berusaha sehabis baik, sehabis mampu.. even kadang2 bila tengaok nota2 tu rasa nak muntah.. serius. =..=

Yela, pejam mata pukoi 4 or 5 pagi, then bgn solat subuh then apalagi. kena qadha balik la tdoq2 aku yang terganggu tu. I need my beauty sleep okay. :P baru awet muda. cewahhh.

Finally, habis jugak sem 4 ni. banyak kenangan manis. ^^
Yang gaduh jadi baik.
aku dulu yg malas stdy jadi rajin. hihi *rajinka?
pengaruh dr kawan2 yg ulat buku. hoho.

Dah tu dapat berita pasal kwn baik aku ni nak nikah dah, tapi nilah gantung dulu. :) macam myra n mukhsin tuu. hehe. alhamdulillah dah sampai seru. aku bila lagi. =..= lambat lagi naa.
Tanggungjawab pd family belum tertunai.
Make themselves happy, proud to have a daughter like me. eceyy :P


Pada kawan2 yang lain tu, sure ramai kan yang dah tw pasal nikah khitbah ni. yela, ustaz2 kat tV pun dah ceramah banyak kali. tapi nasihat aku, pikir dua kali ye. seratus kali pun takpe. kalau takde halangan, just proceed, kalau tak yakin, baik jangan buat. pndai2 la kawal nafsu tu ye. hehe.


udah aku melalut. aishhh kome ler nih. :P tetiba kan. okay la semua cik humaira nak kemas barang nih. sok da nak balik perak . HOOORAYYYYY !! *exited lebih :D
Assalamualaikum...



POYO sungguh ini budak. hoho :P buat2 rajin ler tuu.. haha

2 comments:

ieyza afieyna said...

happy holiday muna .. hehee... ^_^

Cik Humaira.. said...

tq iza. happy holiday too :)