Peruban Hormon yang dasyat.. tolonglah.. T_T

Assalamualaikum.. :)

Kali ni nak cakap pasal perubahan hormon pulak.. haa, memang tetiba la kan.. budak kos banking nak cerita pasal medic tetiba memang out la kan.. hehe..

Actually aku sedang didalam pertukaran hormon.. sapa yang sama macam aku angkat kaki.. hoho.. perubahan hormon nie memang mempengaruhi emosi aku.. bayangkan la, tetiba perasaan jadi sedih even tak ada apa2 pun yang jadi.. setahu aku today yang jadi semua seronok ja.. takda pun yang sedih .. :( 
Daripada apa yang aku baca tentang info hormon ni, pasangan suami isteri ramai yang bercerai sebab suami tak ada pengetahuan tentang emosi orang perempuan ni..  yala, tetiba laki 2 ceraikan isteri dia sebab perempuan 2 marah2 macam orang gila selalu.. ohh tidak.. mintak2 jangan la jadi sampai dah kawin nanti.. kesian suami aku kena sabar.. ( # tetiba ubah topik, melalut sudah.. hehe..

And something happen too masa selesai solat asar petang tadi.. tetiba pikir pasal MATI..  pelik kan, memang la ingatkan mati 2 bagus. tapi semuanya secara mendadak.. aishh.. :(
Tadi aku google pasal hormon ni, and i found something from halaqah,net.. kepada mana2 girls yang sedang dalam pertukaran hormon macam aku ni, elok la baca.. at least kita tau apa sebab jadi macam ni.. boleh la jugak share pada orang lain yang tak tau kan..
Yala, daripada orang dok kata kita mental, marah, naik angin tetiba baik let them know sama kan.. hee..
ok la guys.. see ya.. 
Assalamualaikum.. :)



saja buh gambaq kawan2.. cikhumaira xdak dalam ni, kawan2 ja ada.. :P



3 comments:

ieyza afieyna said...

tapi muka muna sentiasa nampak gembira je kan... :)

Cik Humaira.. said...

hehe.. mmg muna jnih mcm 2 kot iza.. muka 2 dah terbiasa nk snyum n gelak ja.. petua awet muda.eh muda ka.. hehe.. thnks iza.. ^^

Cik Humaira.. said...
This comment has been removed by the author.