Ade sape2 nak buat tempahan DESIGN blog, habaq mai kat aku.. :)

Assalamualaikum w.b.t..

Haa..ni entry promote..haha..promote sapa? akulahh..kui3..
Oh nonono..hehe..aku nak promote service member aku ni..korang tengok belog aku kan..actually, ni beliau yang design..so ada sape2 berkenan tak? newbies ke yang still dok cari source macamana nak bagi cantik belog.. nih ha..beliau sedia terima tempahan ye..hehe..
betol kan iza? :P elele..malu2 le tu! hehe..
Btw, aku juga masih belajar tentang dunia blogging..n antaranya dengan beliau la..
kenapakah aku panggil dengan nama beliau?Hihi.. sebab rasa happy..entah.. :P
So sapa nak kenal my friend ni klik link nie okeh? Ieyza Afiena
 then korang leh runding la ngan die yek.. :))
Lastly, i do appreciate it.. :))




p/s: beliau suka kucing yg aku tau..eh.ada kena mengena ke ngan topik?haha..
      ok bye!

3 comments:

WuMing said...

Dari Blog nii"http://ieyzaafieyna92.blogspot.com/"

ieyza afieyna said...

hee.. thanx muna promote ..huhu..

;)

Cik Humaira.. said...

hehe.. wc :)